Nieuws

6 Februari 2020:

De pagina EXTRA heeft vooralsnog twee extra's. Ten eerste een echt Forum, het Droomstaat Forum — hier kun je vanaf nu je mening delen, vragen stellen, notities vergelijken en gesprekken voeren — en ten tweede drie YouTube Playlists met muziek van en met Frits Snips.

Ga naar: EXTRA


5 Februari 2020:

De nieuwe website is grotendeels klaar en functioneel. Nu hoef ik alleen nog afscheid te nemen van mijn oude site, wat ook betekent dat ik afscheid moet nemen van mijn "conspiracy" verleden. Ik doe dit in stappen, en daarom kun je de oude site nog bezoeken via deze link.

snips.home.xs4all.nl/snips

​2 Februari 2020:

Nieuw artikel op de weblog Frits Snips:"Ik merk bij mijzelf dat ik

voortdurend bezig ben met het vullen van de tijd, en dat is niet altijd even gezond voor het lichaam. Ik ben bezig met schrijven, met wandelen, met Facebook, met het kijken van series of  YouTube filmpjes, en als ik niets meer kan verzinnen dan gaat er wel alcohol of chips of iets anders in — puur als tijdvulling."

Klik hier om verder te lezen

Contact

Als je een vraag, mededeling of misschien zelfs een voorstel hebt, stuur dan een e-mail naar info@snips.nl of klik op de knop hier rechtsboven. Maar als je toch liever gebruik maakt van een contact formulier, klik dan op de "contact formulier" knop en als je een afspraak wilt maken, wat ook tot de mogelijkheden behoort, klik dan op de "afspraak formulier" knop.

(contact en afspraak-formulieren openen in een nieuw venster)

© 2020 by Frits Spoelstra. Created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now