DONEREN

IN DE

DROOMSTAAT

Doneren

Het is mogelijk om Frits Snips te steunen door een geldbedrag te schenken, omdat hij je op één of andere manier heeft geholpen, je zijn inzet om verlichting en nondualisme bespreekbaar te maken waardeert of omdat je graag zijn niet zo weelderige levensstijl wilt ondersteunen.

In principe is alles wat Frits presenteert en levert absoluut gratis, en dat wil hij ook zo houden, maar er zijn nu eenmaal kosten aan verbonden. Die kosten neemt hij heel graag op zich, maar op een gegeven moment is het geld op.

 

Gelukkig zijn er mensen die graag hun dankbaarheid willen tonen en misschien ben jij ook zo iemand. Frits, op zijn beurt, is daar weer heel dankbaar voor.

Je kunt een donatie doen via PayPall door op de onderstaande knop te klikken:

Je kunt ook een geldbedrag storten op de onderstaande rekening

onder vermelding van "Donatie Frits Snips":

IBAN: NL43 INGB 0004 9752 49

Ter attentie van:

F. Spoelstra, Amsterdam

Onder vermelding van:

Donatie Frits Snips

Contact

Als je een vraag, mededeling of misschien zelfs een voorstel hebt, stuur dan een e-mail naar info@snips.nl of klik op de knop hier rechtsboven. Maar als je toch liever gebruik maakt van een contact formulier, klik dan op de "contact formulier" knop en als je een afspraak wilt maken, wat ook tot de mogelijkheden behoort, klik dan op de "afspraak formulier" knop.

(contact en afspraak-formulieren openen in een nieuw venster)

© 2020 by Frits Spoelstra. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now