Skype

Dankzij de gedeeltelijke lockdown ten tijde van Covid-19 realiseerde Frits zich dat ook tijdens gewone tijden niet iedereen in staat is om naar Amsterdam te komen voor een persoonlijk gesprek over Autolyse en aanverwante zaken.

Om hierin tegemoet te komen is het vanaf nu mogelijk om een Skype afspraak te maken. Hiervoor dien je eerst via e-mail een afspraak met Frits te maken en vervolgens hem als contact aan je Skype lijst toe te voegen.

Een Skype sessie duurt in principe 1 uur, maar als het langer duurt en Frits verder geen verplichtingen heeft, is dat ook goed. Als vergoeding wil hij 50 euro aanhouden, gelijk met de afspraaksessie, maar als dat voor jouw gevoel of budget teveel is, kun je een bedrag overmaken gebaseerd op wat jij denkt dat het waard is.

SKYPE

IN DE

DROOMSTAAT

Klik hier om een afspraak te maken:

Klik hier om Frits als Skype contact toe te voegen:

IBAN: NL43 INGB 0004 9752 49

Ter attentie van:

F. Spoelstra, Amsterdam

Onder vermelding van:

Skype Frits Snips

Contact

Als je een vraag, mededeling of misschien zelfs een voorstel hebt, stuur dan een e-mail naar info@snips.nl of klik op de knop hier rechtsboven. Maar als je toch liever gebruik maakt van een contact formulier, klik dan op de "contact formulier" knop en als je een afspraak wilt maken, wat ook tot de mogelijkheden behoort, klik dan op de "afspraak formulier" knop.

(contact en afspraak-formulieren openen in een nieuw venster)

© 2020 by Frits Spoelstra. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now